Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Staat binnenkort jouw eigen bruiloft of de bruiloft van een goede vriend(in) op de planning? Dan is het verstandig om na te denken over hoe jij je gasten wil ontvangen en hoe je de dag wil inrichten. Het huren van een partytent kan daarbij de perfecte oplossing zijn. Een partytent of stretchtent brengt erg veel voordelen met zich mee. Zo geeft een stretchtent of partytent jouw feest of evenement een feestelijke, gezellige en professionele uitstraling. Maar naast een stretchtent of partytent hebben wij nog meer in petto. In dit artikel vertellen wij hoe jij een bruiloft organiseert met leuke extra’s!

Kleed je bruiloft aan met de juiste decoratie

Met de juiste decoratie doelen wij niet op mooie slingers, ballonnen en leuke lampjes. Wij bedoelen echt speciale decoratie die jouw bruiloft net iets extra’s geeft. Denk bijvoorbeeld aan een bellenblaasmachine. Zet deze machine op een kleine afstand van de speciale fotohoek, waar je op de foto kunt met bijvoorbeeld opblaasbare ringen, zodat je mooie foto’s krijgt met een uniek effect door de bellenblaasmachine.

Dit geldt ook voor de rookmachines en de sneeuwmachines. Door deze op een goede locatie te bevestigen geef je jouw bruiloft meer sfeer en krijg je unieke foto’s. Tevens zijn deze toevoegingen ook erg leuk voor de kinderen op de bruiloft.

Denk aan je gasten en huur horeca-apparatuur

Vind jouw bruiloft of jouw bruiloftsfeest plaats in de buitenlucht? Dan kan het zijn dat er weinig mogelijkheden zijn tot het halen van eten en drinken. Laat het jouw gasten aan niks ontbreken en huur een steigerhouten bar met tap zodat de gasten in de buitenlicht kunnen genieten van een vers biertje. Nu dat de gasten voorzien zijn van een drankje, is het tijd voor een bijpassende snack. Verras je gasten met een zakje vers gepopte popcorn of met een verse suikerspin. Een popcornmachine huren of een suikerspinmachine is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook onder de volwassenen vallen ze goed in de smaak.

Versier de locatie met opblaasfiguren

Laat iedereen weten dat er een bruiloftsfeestje is en zorg ervoor dat iemand de locatie voorbij rijdt. Met een opblaasbare huwelijksfiguren of een opblaasbare champagnefles kleed jij jouw bruiloftsfeest aan op een originele manier en ben je zeker van spectaculaire foto’s.

Zo organiseer je een bruiloft met leuke extra’s!

Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw bruiloft(sfeest) net iets extra’s te geven. Heb jij nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info@partytentverhuur-westbrabant.nl of via 96-11853947.

 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14