Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wat houdt een partypakket precies in? Bekijk hier onze mogelijkheden

De maatregelen worden steeds meer versoepeld, en kan je hopelijk van de zomer eindelijk weer een feestje organiseren met je vrienden. Misschien ben je jarig geweest of wil je gewoon een feestje geven om elkaar allemaal weer te zien. Heel logisch en leuk, maar bij het organiseren van een feestje komt veel kijken en daar heb je nou juist geen tijd of geen zin in. Geen probleem, wij hebben voor jou een aantal pakketten samengesteld zodat je niet lang hoeft na te denken over al dit soort zaken. Ben je benieuwd wat er precies in deze pakketten zit? Lees dan snel verder.

 

Partypakket budget

Als je een klein feestje wilt gaan organiseren, is het partypakket budget hier perfect voor! In dit pakket zit een partytent van 3 bij 4 meter waar ongeveer 15 personen in kunnen. Daarnaast 2 statafels, lichtsnoer en een krat hertog jan/Heineken bier.

 

Partypakket basis

Wil je een feest geven waarbij aan alle cruciale zaken is gedacht? Dan is het partypakket basis het pakket voor jou! In dit pakket zitten namelijk alle producten die jou helpen om van je feest een succes te maken. Zo bevat dit pakket een partytent van 3 bij 6 meter, lichtsnoer, 2 statafels, een partytafel en een hangheater.

 

Partypakket luxe

Ga je het groots aanpakken en wil je veel mensen uitnodigen? Dan kan je beter gaan voor het partypakket luxe. Dit pakket is namelijk samengesteld voor grote feesten bevat een partytent van 4 bij 6 meter, lichtsnoer, 3 statafels, 2 partytafels, een patio heater, geluidsinstallatie en een mobiele bar.

 

Partypakket unforgettable

Wil je alle remmen los gooien? En het knalfeest van het jaar organiseren? Kijk dan niet langer verder en ga voor het partypakket unforgettable. In dit pakket zit echt alles om een te gek feest neer te zetten en je feest onvergetelijk te maken. Het pakket bevat een partytent van 4 bij 8, 2 lichtsnoeren, 4 statafels, 2 partytafels, een patio heater, geluid set, rookmachine, lasershow en een bierkoeler.

 

Mis je iets in een pakket of zit er iets bij wat je liever niet wilt? Dan kan je dit gemakkelijk erbij bestellen of even contact op nemen met ons en dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-0470260
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
meirestraat 29
4705 RG, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14