Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Bergen op Zoom – Partytentverhuur Bergen op Zoom

Woonachtig in de mooie stad Bergen op Zoom die meer dan 66.164 inwoners tellen en zich de negende gemeente van Noord-Brabant mag noemen met daarbij verschillende activiteiten organiseert?! Dan ken je vast wel het evenement Krabbenfoor waarbij jaarlijks de binnenstad weer op zijn kop staat. Ook bij het organiseren van een eigen evenement of feest wil je dit effect natuurlijk voor elkaar krijgen: een goed geregeld feest waarbij alle gasten op het eind weer vrolijk naar huis gaan. Dan is het wel handig als je weet wat je allemaal nodig hebt. Partyverhuur Bergen op Zoom helpt je graag.

Wij verhuren alle partyartikelen die je nodig hebt. Voor het huren van een partytent in Bergen op Zoom hoef je niet meer verder te zoeken en wat dacht je van statafels, buffettafels, stoelen én zelfs geluidsinstallaties voor in de partytent? Voor een kleine meer prijs kunnen wij deze producten zelfs komen opzetten en afbreken, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14