Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Dinteloord – Partytentverhuur Dinteloord

Organiseer je binnenkort een groot evenement voor het dorp met 5.600 inwoners of een leuk tuinfeest voor vrienden? Dan kan een partytent natuurlijk niet ontbreken. Voor het huren van goede kwaliteit partytenten hoef je niet meer verder te zoeken. Partytentverhuur Dinteloord verhuurt uitstekende kwaliteit partytenten die 100% winddicht en waterdicht zijn! Ook zijn de partytent PVC voorzien van een brandveiligheidscertificaat.

Naast partytenten verhuren wij diverse feestartikelen die je nodig hebt voor een goed feest. Denk aan statafels, feestversieringen, stoelen en geluidsinstallaties. Ben je op zoek naar een marktkraam of een podiumdeel om je optreden te laten shinen? Ook dit kun je huren bij ons. Om je meer service te kunnen bieden, kun je ervoor kiezen om het door ons te laten opbouwen en afbreken voor een meerprijs.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14