Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Roosendaal – Partytentverhuur Roosendaal

Roosendaal een stad waar men rust vindt, cultuur kan opsnuiven, sport, een dagje heerlijk kan winkelen en natuurlijk de vetste evenementen viert. Een  stad met ruim 77.069 inwoners dat door het jaar heen ook buitenlanders trekt, mede door alle bezienswaardigheden en evenementen die Roosendaal te bieden heeft. Naast het buiten de deur gaan om de leukste festivals en evenementen mee te maken, kun je natuurlijk ook zelf een feest organiseren. Het huren van een partytent kun je voor een scherpe prijs bij Partytentverhuur Roosendaal.

Als je een partytent huurt bij ons heb je gegarandeerd een goede kwaliteit materiaal. Het materiaal zorgt er voor dat het 100% winddicht en waterdicht is. Als je een partytent PVC huurt dan is het materiaal zelfs brandvertragend en voorzien van een brandveiligheidscertificaat.

Naast een partytent kun jij het feest helemaal een originele style geven en feestartikelen huren om de sfeer nog leuker te maken. Wat dacht je van een opblaaspop of een popcornmachine voor een leuk effect?

Voor advies of vragen over de mogelijkheden om jouw feest helemaal af te maken, kun je altijd advies vragen aan één van onze medewerkers. Ook is het mogelijk om de partytent voor een kleine meerprijs te laten opzetten en afbreken op locatie.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14