Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren St. Philipsland – Partytentverhuur St. Philipsland

Het weer in Nederland is nooit 100% vast te stellen. Vandaar dat het verstandig is dat je bij het organiseren van een evenement of feest een partytent huurt. Partytentverhuur ST. Philipsland helpt je graag met het zoeken van de beste partytent op jouw wensen. Wat gegarandeerd vast staat is dat wij beschikken over een groot aanbod van uitstekende kwaliteit, de PVC partytenten voorzien zijn een brandveiligheidscertificaat én je de partytenten huurt voor scherpe prijzen. Naast een partytent is ons aanbod zó ruim dat je voor alles bij ons terecht kunt!

Organiseer je een kinderfeest en wil je ze het liefst urenlang speelplezier geven? Huur dan bij ons een speelkussen! Bekijk ons ruime aanbod met verschillende thema’s en je kunt ook nog kiezen of je een speelkussen met of zonder dak neemt.

Naast speelkussens of springkussens hebben we ook een biertafel of een popcornmachine! Alles om jouw feest helemaal een “wow” factor te geven in St. Phipipsland en omgeving.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14