Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Stavenisse – Partytent huren Stavenisse

Stavenisse ook wel bekend als ideale vakantieplaats om tot rust te komen of juist volop activiteiten te beleven op de camping. Vandaar dat het leuk is dat er regelmatig iets te vieren valt in dit dorp. Ben je van plan om binnenkort een feest of evenement te organiseren dan is het raadzaam om een partytent te huren. Het weer in de zomer betekent niet automatisch zon en zelfs in het najaar kan het ineens beter zijn dat de zomer die we net achter de rug hebben. Met een partytent kan het feest gelukkig altijd doorgaan. De partytenten huur je automatisch met zijwanden zodat je het met slecht weer kunt afsluiten.

De partytenten zijn voorzien van een goede kwaliteit materiaal zodat het 100% waterdicht en winddicht is. Om de partytent leuk in te richten voor de gasten kun je bij Partytentverhuur Stavenisse ook statafels, stoelen, biertafels en heaters huren. Om de aankleding meer warmte te geven verhuren wij onder andere lopers en andere feestversieringen.

Wij helpt je graag bij het huren van alle feestartikelen zodat het feest sowieso slaagt. Vandaar dat wij altijd klaar staan voor eventuele vragen of suggesties.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14