Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Tholen – Partytent huren Tholen

Tholen ook wel bekend om haar rijke historie en organiseert de nodige evenementen. Organiseer je binnenkort ook een evenement of feest heerlijk bij het water of gewoon in je achtertuin? Dan mag in beide gevallen een sfeervolle feesttent niet ontbreken. Natuurlijk vind je de beste partytenten bij Partytentverhuur Tholen. Een goede kwaliteit partytent voor een scherpe prijs met daarbij ook nog eens 100% winddicht en waterdicht. Ook zijn onze partytenten PVC voorzien van brandvertragend materiaal en beschikken ze over een brandveiligheidscertificaat. Naast het huren van een partytent heeft Partytentverhuur Tholen ook heaters, statafels, feestversieringen, ronde tafels en licht en geluidsinstallatie tot haar beschikking voor verhuur.

Natuurlijk wordt er bij ons ook aan de kids gedacht en kunnen ze zich urenlang vermaken op een springkussen, speelkussen, stormbaan of spelkussens van Partytentverhuur Tholen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op met ons.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14