Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Willemstad – Partytent huren Willemstad

Bij het organiseren van een evenement voor kinderen kan een speelkussen of stormbaan natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heeft Partytentverhuur Willemstad dit in haar assortiment in verschillende thema’s. Verder beschikken we tot een groot aanbod feestproducten. Denk hierbij aan slingers en ballonnen maar ook partytenten, statafels, opblaasbare pop, heaters of wat dacht je van een rode loper bij binnenkomst?

Het feest of evenement compleet maken met een “wow” factor doe je samen met Partytentverhuur Willemstad. We hebben zelfs vloeren voor in de partytent voor als je chique feest wilt geven. Ook kun je voor een kleine meerprijs de partytent door onze medewerkers laten opzetten en indien nodig ook af laten breken zodat jij je kan focussen op andere dingen voor het feest.

Voor eventuele vragen of mogelijkheden kun je ons altijd bereiken via onze contactgegevens.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14