Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Wouw – Partytent huren Wouw

Binnenkort een partytent nodig aangezien het voor Nederland een hele opgave is om het weer goed te voorspellen? Dan wil je natuurlijk wel een partytent dat gegarandeerd 100% waterdicht is. Gelukkig verhuurt Partytentverhuur Wouw goede materiaal partytenten die naast dat ze waterdicht, ook nog eens 100% winddicht zijn.

Organiseer je een groot evenement dan is het huren van een partytent met brandveiligheidscertificaat noodzakelijk. Gelukkig hoef je ook hierom geen zorgen te maken als je een partytent huurt bij ons. Al onze Partytenten PVC zijn voorzien van een brandveiligheidscertificaat.

Heb je naast het huren van een partytent ook meubilair nodig? Huur bij ons dan ook statafels, stoelen, buffettafels, geluidsinstallatie en meer. Naast meubilair hebben we ook springkussens voor de kinderen of wat dacht je van een stormbaan om de kinderen urenlang te kunnen vermaken met actieve spellen!

Van het huren van een partytent tot een springkussen. Alles wat je nodig hebt voor een goed feest verzorg je met Partytentverhuur Wouw.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14