Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Waarmee richt ik mijn partytent in? Wij geven je 4 tips

Als je een partytent hebt opgezet, is het natuurlijk ook de bedoeling om hem in te richten. Gebruik je hem voor een feest? Ter inspiratie hebben wij een aantal tips voor je klaar staan waarmee je de partytent kan inrichten. Tevens zijn deze materialen allemaal bij ons te huren. Bij Partytentverhuur West-Brabant ben je aan het juiste adres. Benieuwd naar de tips? Bekijk ze hieronder

1. Feestverlichting

Wat altijd werkt is het hebben van feestverlichting. Dit geeft de partytent een gezellige sfeer. Vooral wanneer het begint te schemeren, komt de verlichting echt tot zijn recht. Wij verhuren feestverlichting van 10 meter lang en ze zijn te verkrijgen in het wit en gekleurd. Bij interesse bekijk je hier de feestverlichting wit en hier de feestverlichting gekleurd. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

2. Geluidsinstallatie

Een feestje zonder muziek kan je geen feestje noemen, kies daarom voor geluidsinstallatie. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. De geluidsinstallatie die je bij ons kunt huren heeft een heeft een Bluetooth versie 2.0 en er zit een microfoon bij, zodat je eventueel een leuk karaokeavondje kan houden. Daarnaast is hij eenvoudig te verplaatsen omdat er wieltjes onder zitten. De afmetingen van de geluidsinstallatie is 565 x 345 x 325 mm en hij gaat tot ongeveer 8 uur mee. Je kan de geluidsinstallatie aansluiten met zowel je mobiele telefoon als je laptop. Bij interesse bekijk je hier de geluidsinstallatie die je bij ons kan huren.

3. Heaters

Valt de temperatuur wat tegen in de partytent? Dan komt een heater goed van pas. Dit zorgt ervoor dat het lekker warm blijft in de partytent. Wij van Partytentverhuur West-Brabant verhuren 4 verschillende soorten heaters. Je beslist natuurlijk op basis van hoe groot je tent is. Wellicht heb je er aan één genoeg of juist meer. Je hebt de mogelijkheid om een elektrische, gas, terras, patio of hanglamp heater te huren. Aan jou de keus. Bij interesse bekijk je hier de heaters.

4. Beerpong tafel

Al nagedacht over een leuke activiteit? Wat dacht je van beerpong, een spel voor zowel jong (+18) als oud. Speel 2 tegen 2 en probeer als eerst alle bekers weg te spelen van de tegenpartij door het balletje in de beker te gooien. Let wel op! Als de tegenstander het balletje in een van jouw bekers gooit, moet je opdrinken wat erin zit. Bij interesse huur je hier de beerpongtafel.

Nu je deze tips hebt gelezen, heb je wellicht al een keuze kunnen maken. Ben je benieuwd naar ons gehele collectie aan materialen voor een succesvol feest? Bezoek onze website van Partytentverhuur West-Brabant. Bij vragen, neem gerust contact met ons op.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14