Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Halsteren – Partytentverhuur Halsteren

Ben jij één van de 12.020 inwoners in het gezellige dorpje Halsteren? Dan klinkt Tractorpullingweekend en molenfeest vast bekend in je oren. Wil je binnenkort ook een leuk buurtfeest organiseren of ben je binnenkort jarig? Partytentverhuur Halsteren is geschikt voor ieder evenement en feest. We verhuren een groot aanbod aan partytenten. Denk aan Pagodetenten, flextenten, easy up tenten, partytent en zelfs aluhallen zijn verkrijgbaar bij Partytentverhuur Halsteren.

Vanzelfsprekend kom je ook bij ons terecht voor het huren van alle bijbehorende accessoires voor de partytenten. Heaters, diverse soorten tafels, bankjes en verlichting. Partytentverhuur Halsteren is de totaalleverancier voor alle partytentbenodigdheden in Halsteren en omgeving.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14