Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Heijningen – Partytentverhuur Heijningen

Heb je binnenkort iets te vieren? Dan is het fijn als alles vlekkeloos verloopt. Bij het huren van een partytent verwacht je natuurlijk goede kwaliteit en niet dat als het regent de tent doorlekt. Gelukkig heb je bij Partytentverhuur Heijningen geen last van dit soort problemen. Wij beschikken over partytenten die 100% waterdicht en winddicht zijn. Verder is het materiaal van de partytent erg stevig en beschikken de Partytenten PVC over een brandveiligheidscertificaat.

Naast de partytent verhuren we ook  feestbenodigdheden. Denk aan een buffettafel, stoelen, statafels, heaters maar ook popcornmachines en een beamer. Alles op jouw feest helemaal te verzorgen verhuren wij. Om je te ontzorgen van alle zorgen, is er een mogelijkheid om bijvoorbeeld de partytent door ons te laten opzetten en afbreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14