Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Nieuw Vossemeer – Partytentverhuur Nieuw Vossemeer

Op zoek naar een kwalitatieve partytent huren in Nieuw Vossemeer? Dan heeft Partytentverhuur Nieuw Vossemeer dé oplossing voor jou! Wij verhuren een groot assortiment verschillende partytenten van uitstekende kwaliteit. Zo zijn al onze Partytenten PVC voorzien van brandvertragend materiaal, 100% water- en winddicht en kun je kiezen voor een extra service: de opzet en afbreek service voor een kleine meerprijs.

Organiseer je binnenkort een kinderfeest of een gezellige avond met vrienden om je verjaardag te vieren en je wilt niet afhankelijk zijn van het weer? Huur dan een partytent, dan zit je gegarandeerd droog. Doordat de partytenten worden geleverd met zijwanden kun je er zelfs voor kiezen om de tent helemaal af te sluiten of hem half open te houden. Met het huren van een heater zorg je voor een aangename temperatuur in de tent als het s’avonds afkoelt. Ook kun je terecht voor mooie statafels en andere feest meubilair.

Partytentverhuur West Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14