Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Oud Gastel – Partytentverhuur Oud Gastel

Een klein dorp met ongeveer 6.315 inwoners waar verschillende evenementen worden georganiseerd. Organiseer je binnenkort ook een evenement in Oud Gastel? Dan kan het huren van een partytent natuurlijk niet ontbreken. Het voordeel van een partytent is dat het met lekker weer voor verkoeling kan zorgen, regent het dan blijft het droog binnen en het feest wordt niet verpest door het weer. De partytenten bij Partytentverhuur Oud Gastel worden altijd met zijwanden geleverd, waardoor je gedurende het feest een paar keer kunt switchen. Een partytent huur je bij ons voor drie dagen: 1 dag afhalen, 1 dag feest en 1 dag terugbrengen.

Naast het huren van een partytent, heb je natuurlijk ook andere producten nodig. Denk hierbij aan statafels, heater, buffettafel en wat dacht je van licht en geluid? Ook dit kun je huren bij Partyverhuur Oud Gastel.

Moet je nog veel regelen op de dag zelf en heb je eigenlijk geen tijd om een partytent op te zetten voordat het feest begint? Geen zorgen, voor een kleine meerprijs kunnen wij het geheel komen brengen, opzetten en indien nodig ook afbreken.

Voor de mogelijkheden en vragen kun je contact met ons opnemen.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14