Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Oudenbosch – Partytentverhuur Oudenbosch

Door het jaar heen worden er voor de ±13.050 inwoners verschillende evenementen en feesten georganiseerd. Denk hierbij aan de Wielerronde, rommelmarkt of het paardenspektakel de Brabantse Ruiterdagen. Voor deze evenementen zijn verschillende feestbenodigdheden nodig die je kunt huren bij Partytentverhuur Oudenbosch. Maar ook als je zelf binnenkort een knalfeest wilt geven, verzorgt Partytentverhuur Oudenbosch alle feestbenodigdheden.

De standaard feestbenodigdheden zoals een partytent, statafel, ronde tafels, stoelen of een geluidsinstallatie kun je huren bij ons. Maar wat dacht je van een popcornmachine of een springkussen om de kinderen te vermaken als die ook aanwezig zullen zijn op het feest. Met het huren van een niet allerdaags feestartikel zullen ze jouw feest niet snel vergeten! Partytentverhuur Oudenbosch zorgt voor een compleet aanbod van uitstekende kwaliteit met scherpe prijzen!

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14