Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Poortvliet – Partytentverhuur Poortvliet

Ook in Poortvliet worden er diverse evenementen zoals de zomermarkt georganiseerd. Natuurlijk is een buurtfeest of een verjaardagsfeest net zo gezellig. Ben je van plan om binnenkort een feest of evenement te organiseren maar je mist alleen de benodigdheden hiervoor? Partytentverhuur Poortvliet helpt je uit de “brand”. Wij verhuren een groot assortiment aan feestartikelen en partytenten. De partytenten zijn voorzien van een hoogwaardige kwaliteit. Verder zijn ze 100% winddicht en waterdicht en worden de partytenten geleverd met zijwanden. Ideaal dat je aan de hand van de weersomstandigheden de tent open en dicht kunt doen wanneer je dat wilt. Ook zijn de Partytenten PVC voorzien van een brandveiligheidscertificaat.

Ben je ook op zoek naar bijbehorende feest accessoires? Geen probleem, ook dat verhuren wij! Statafels, klapstoelen, verlichting, partytafels, heaters en meer!  Voor alle benodigdheden kun je bij Partytentverhuur Poortvliet terecht. Ook verlenen wij een extra service voor een kleine meerprijs: het opzetten en afzetten van een partytent of bijvoorbeeld het inleggen van een partyvloer in je partytent.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14