Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Sint Maartensdijk – Partytentverhuur Sint Maartensdijk

Een gezellig en knus feest geven voor familie en vrienden of ga je voor een creatief dagje met de buurt? Bij het organiseren van een leuke dag of feest is het handig als je een partytent tot beschikbaar hebt. Vooral als het weer minder is en het hard waait. Vandaar dat Partytentverhuur Sint Maartensdijk onder meer een groot aanbod heeft aan partytenten. Onze partytenten zijn 100% winddicht en waterdicht. Verder beschikken ze over zijwanden die je eraf kunt halen als het mooi weer is en er weer aan kunt zetten als het frisser wordt in de latere uurtjes.

Naast een partytent kun je ook denken aan het huren van heaters, statafels, geluidsinstallatie, ronde tafels, biertafels en een buffettafel.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14