Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren St. Annaland – Partytentverhuur St. Annaland

Aan de Zeeuwse kust waait het vaak wat harder dan in de randstad. Vandaar dat bij het organiseren van een buitenfeest het handig is als de gasten in een partytent kunnen staan. Doordat de partytent 100% winddicht en waterdicht is met daarbij van sterke kwaliteit, merk je er niks meer van. Ook worden de partytenten geleverd met zijwanden voor als het super mooi zomerweer is.

Naast het huren van een partytent, kun je ook bij ons terecht voor feestbenodigdheden. Denk hierbij aan statafels en heaters voor in de partytent. Wil jij je gasten voorzien van hapjes? Huur dan een buffettafel.

Naast de standaard partyartikelen hebben we ook springkussens en opblaasbare figuren om net dat beetje extra te geven op het feest.

Bij vragen over de producten of over de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14