Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Stampersgat – Partytentverhuur Stampersgat

Bij het organiseren van een evenement komt vaak veel bij kijken. Het huren van een partytent, misschien een rode loper, springkussen en wat dacht je van statafels? Heel irritant als je dit allemaal van verschillende bedrijven moet huren. Vandaar dat het aanbod van Partytentverhuur Stampersgat zo uitgebreid is dat je maar op 1 website je gewenste producten kunt selecteren. Wij leveren alleen maar topkwaliteit producten met een scherpe prijs. Ook kunnen wij voor een meerprijs de partytent of stormbaan voor je opzetten en indien nodig afbreken.

Bij het huren van een partytent, huur je hem minimaal voor drie dagen: 1 dag ophalen, 1 dag in gebruik en 1 dag om hem weer in te leveren.

Voor vragen over de producten en mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14