Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een feestje? Zo pak je dat aan!

Binnenkort jarig? Dit kan je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Geef een feest om samen met je vrienden en vriendinnen je nieuwe levensjaar in te luiden. Maar wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een feestje en hoe kan je dat het beste aanpakken? Wij, van Partytentverhuur West-Brabant vertellen je de belangrijkste punten, zodat jij je feestje tot in de puntjes kan regelen.

Locatie

Het belangrijkste van het feestje is de locatie! Waar wil je het houden bij jezelf thuis of misschien op een andere locatie? Om te kijken wat het moet worden, kan je het beste eerst een gastenlijst maken zodat je weet hoeveel ruimte er nodig is. Daarna moet je gaan kijken als je het op een andere locatie viert of het goed bereikbaar is voor je gasten en het dichtbij het openbaar vervoer ligt. Je wilt tenslotte wel dat al je gasten op plaats van bestemming aankomen!

Hoeveel gaat het kosten

Voordat je het feestje gaat organiseren, moet je voor jezelf duidelijk hebben hoeveel je er aan wilt besteden. Er komt namelijk best wel wat kosten bij kijken, waar je wellicht nog niet aan had gedacht. Denk hierbij aan de locatie zelf, uitnodigingen, decoratie, entertainment, eten en drinken en niet vergeten muziek. Heb je al een speaker thuis of wil je een geluidsinstallatie huren?

Geluidsinstallatie

Decoratie

Naast slingers en versieringen wil je dat je gasten ook ergens kunnen staan om te kletsen of ergens kunnen zitten. Misschien komen er oudere familie leden naar je feest toe en kunnen zij niet het hele feest staan. Denk dan aan statafels of stoelen om ervoor te zorgen dat zij ook kunnen genieten op het feest. Naast de tafels is het ook van belang dat je je gasten een goede stoel kan aanbieden. Je zit immers niet te wachten op gasten die zeuren over hun zitplek tijdens het feest.

Tafelrokken huren

Entertainment

Heb je een gave locatie met een dansvloer gevonden? Dan is het natuurlijk de bedoeling om daar de hele avond te gaan dansen, maar hoe kan je het nog net dat extra geven? Naast een dj kan je ook denken aan een rookmachine of een statief met spots die je naast de dansvloer kan zetten.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben na aanleiding van deze blog over de partymaterialen of wil je advies? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-47497769
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
Spectrum 10
4706 NM, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14