Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een zwarte partytent huren? Dit zijn onze mogelijkheden

Organiseer je binnenkort een tuinfeest en heb je een partytent nodig? Dan kom je al snel uit op een witte partytent. Leuk voor als je een zomers thema feest geeft zoals Ibiza, maar vaak gaat de voorkeur uit naar zwart om het feest mooi strak te houden. Vooral als er iets belangrijks te vieren valt, waarbij een chique uitstraling hoort. Partytentverhuur West Brabant heeft naast haar grote collectie aan witte partytenten ook zwarte partytenten. Lees hieronder onze opties.

Easy up tent 3×3

Geef je een klein tuinfeest en ben je op zoek naar een eenvoudige zwarte partytent die makkelijk op te zetten is? Dan zit je met het huren van een easy up tent 3×3 goed! Deze easy up tent 3×3 heeft een chique uitstraling doordat de opzet strak staat. Naast de kleur zwart is hij ook te huur in de kleur grijs. De easy up tent staat binnen 2 minuten op en is goed voor ongeveer 15 personen en twee statafels. Ook worden ze met zijwanden en kopwanden geleverd, waardoor er geen regen de easy up tent binnen kan komen.

Easy up tent 3×6

Heb je een partytent nodig waarbij je ongeveer 30 personen wilt ontvangen? Dan kun je de easy up tent 3×6 huren, zodat iedereen genoeg ruimte heeft. De easy up tent is eenvoudig op te zetten en er passen ook nog vier statafels onder. Het huren van een easy up tent 3×6 doe je voor drie dagen, waarbij geldt: 1 dag ophalen, 1 dag gebruiken en 1 dag terugbrengen.

Easy up tent 4×8

Ben je van plan om een groot feest te vieren, waarbij je wel tot 50 personen uitnodigt? Dan red je het niet met een easy up tent 3×6, maar heb je al gauw een easy up tent 4×8 nodig. Deze easy up tent, ook wel vouwtent genoemd, is door haar flexibiliteit en makkelijke instructies binnen 10 minuten opgezet als je er zijwanden aan wilt hebben. Naast dat er makkelijk 50 personen in kunnen, is er nog genoeg ruimte over voor statafels en een geluidsinstallatie.

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Partytentverhuur West-Brabant is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bergen op Zoom, Dinteloord, Fijnaart, Halsteren, Heijningen, Nieuw Vossemeer, Oud Gastel, Oudenbosch, Poortvliet, Roosendaal, Sint Maartensdijk, St. Annaland, St. Philipsland, Stampersgat, Stavenisse, Tholen, Willemstad en Wouw

Thema's

Contactgegevens

T. 085-0470260
E. info@partytentverhuur-westbrabant.nl
meirestraat 29
4705 RG, Roosendaal
KvK: 24447850
BTW: NL001210642B14